Ανακοίνωση εν όψει καλοκαιριού PDF Εκτύπωση E-mail
 • Να μην χρησιμοποιούν νερό από το δίκτυο για το πότισμα χω-ραφιών, ελαιώνων, πορτοκαλεώνων, κλπ. Το νερό πρέπει να χρησιμοποιείται για οικιακή χρήση μόνο και όχι σπάταλα. Το νερό είναι πολύτιμο αγαθό και πρέπει να προσέχουμε για να έχουμε.
 • Να μην χρησιμοποιούν το λάστιχο για τον καθαρισμό αυλής, βεράντας, άλλων χώρων. Προτιμήστε τη χρήση λεκάνης ή κουβά.
 • Να μην πλένουν το αυτοκίνητό τους με λάστιχο. Προτιμείστε τη λύση της λεκάνης ή του κουβά.
 • Στο σπίτι η βρύση για τις διάφορες δουλείες (πλύσιμο – ξέβγαλμα πιάτων, ντους, ξύρισμα, κλπ.) δεν χρειάζεται να είναι συνέχεια ανοιχτή παρά μόνο τη στιγμή που είναι απαραίτητη. Η ί-δια δουλειά γίνεται εξίσου καλά και όταν η βρύση δεν τρέχει συνέχεια.
 • Η Υπηρεσία μας θα προβεί σε καθημερινό έλεγχο και συστάσεις.

  Ακόμα, η Υπηρεσία της Δ.Ε.Υ.Α.Σ. σας γνωρίζει ότι είναι αποκλειστικά υπεύθυνη για την σύνδεση του ακινήτου σας με το κεντρικό δίκτυο ύδρευσης. Οποιαδήποτε επέμβαση μη εξουσιοδοτημένου ατόμου – συνεργείου από την Υπηρεσία μας απαγορεύεται ρητά και οι παραβάτες διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του Ν. 1069/80, του Ποινικού Κώδικα και της Ειβ/221/1965 Υγειονομικής Διάταξης, όπως αυτές ισχύουν σήμερα.

  Η Υπηρεσία μας διατηρεί το δικαίωμα να προβαίνει στην άμεση διακοπή παροχής νερού και στην επιβολή προστίμου σε περίπτωση που βρεθούν παροχές που συν-δέονται με τον κεντρικό αγωγό και λειτουργούν χωρίς υδρόμετρο θα επιβληθεί ιδιαίτερα αυστηρό πρόστιμο, γι’ αυτό παρακαλείστε όπως προβείτε στην κατάργησή τους πριν αυτές διαπιστωθούν από τον έλεγχο που πραγματοποιείται από την Υπηρεσία μας.
  Η ύπαρξη, η ανεύρεση και η διαχείριση των υδάτινων πόρων είναι σήμερα ένα παγκόσμιο πρόβλημα και μπορεί στο μέλλον να «χτυπήσει και τη δική μας πόρτα».

   

  Το νερό είναι πολύτιμο αγαθό και η σωστή

  χρήση – διαχείρισή του είναι υποχρέωση όλων μας