Πρόβλημα Τηλεφωνικής Επικοινωνίας με την ΔΕΥΑΣ

Διαβάστε Περισσότερα  27 Οκτωβρίου 2021  Ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία με τη WIND μας ενημέρωσαν ότι υπάρχει γενικό πρόβλημα στο δίκτυό της . Οι τεχνικοί της εργάζονται ήδη για την αποκατάστασή της. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας με τη ΔΕΥΑΣ σε περίπτωση ανάγκης είναι τα κάτωθι: 1ο 6937332461 & 2ο 6932739170

Ολοκλήρωση Εργασιών Δικτύου Ύδρευσης

Διαβάστε Περισσότερα  19 Οκτωβρίου 2021  Χωρίς να χρειαστεί να γίνει διακοπή νερού ολοκληρώθηκαν σήμερα Τρίτη οι εργασίες στο κεντρικό δίκτυο ύδρευσης της πόλης αφού το συνεργείο της  ΔΕΥΑ Σπάρτης κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια για την επισκευή του δικτύου χωρίς να διακοπεί η ομαλή υδροδότησή της.

Δολιοφθορά στο Αντλιοστάσιο ΤΚ ΚΛΑΔΑ   

Διαβάστε Περισσότερα  18 Οκτωβρίου 2021  Δολιοφθορά στο αντλιοστάσιο της ΔΕΥΑΣ της Τ.Κ. Κλαδά έγινε την 14/10/2021 με αποτέλεσμα να προκληθεί ζημιά και να μείνει χωρίς υδροδότηση η Τοπική Κοινότητα.  Δεδομένου ότι κλάπηκαν τα καλώδια του υποβρυχίου συγκροτήματος τα οποία δεν υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα η επισκευή της γεώτρησης εκτιμάται ότι θα γίνει μετά από μία εβδομάδα περίπου. Η ζημιά είναι σημαντική και ξεπερνά τα 15.000 €.  Προσωρινά η Τ.Κ. Κλαδά τροφοδοτείται από την εφεδρική γεώτρηση η οποία όμως έχει περιορισμένη δυνατότητα cm3/νερού. Για το λόγο αυτό παρακαλούνται οι κάτοικοι της Τ.Κ. να κάνουν περιορισμένη χρήση νερού μέχρι αποκατάστασης των ζημιών της εν λόγω γεώτρησης.  Η ΔΕΥΑ Σπάρτης κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου.