ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΤΚ ΠΛΑΤΑΝΑΣ

Από την Δ.Ε.Υ.Α. Σπάρτης  ανακοινώνεται ότι λόγω καθαρισμού πηγών – δεξαμενών και δικτύων στην Τ.Κ  Πλατάνας  θα γίνει την Τετάρτη   (01-06-2022)  διακοπή νερού από τις 8:30 το πρωί μέχρι τις 1:30  το μεσημέρι. Εκ της Δ.Ε.Υ.Α.Σ.

Διαβάστε Περισσότερα

ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΤΚ ΚΟΝΙΔΙΤΣΑ

Από την Δ.Ε.Υ.Α. Σπάρτης  ανακοινώνεται ότι λόγω καθαρισμού πηγών – δεξαμενών και δικτύων στην Τ.Κ  Κονιδίτσας  θα γίνει την Τετάρτη   (01-06-2022)  διακοπή νερού από τις 8:30 το πρωί μέχρι τις 1:30  το μεσημέρι. Εκ της Δ.Ε.Υ.Α.Σ.

Διαβάστε Περισσότερα

ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΔΕ ΟΙΝΟΥΝΤΟΣ

Από την Δ.Ε.Υ.Α. Σπάρτης  ανακοινώνεται ότι λόγω καθαρισμού πηγών – δεξαμενών και δικτύων στην ΔΕ Οινούντος   θα γίνει αύριο Πέμπτη (26-05-2022)  διακοπή νερού στην Τ.Κ Σελλασίας , την Παρασκευή (27-05-2022) στην ΤΚ  Θεολόγου και στον οικισμό Καλύβια Θεολόγου και το Σάββατο (28-05-2022) στην Τ.Κ Βαρβίτσης  από τις 8:30 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι.  Εκ της Δ.Ε.Υ.Α.Σ.  

Διαβάστε Περισσότερα

ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΤΚ ΑΓ ΙΩΑΝΝΗ

Από την Δ.Ε.Υ.Α. Σπάρτης  ανακοινώνεται ότι λόγω καθαρισμού πηγών – δεξαμενών και δικτύων στην Τ.Κ  Αγ. Ιωάννη  της ΔΕ Μυστρά θα γίνει την Παρασκευή   (27-05-2022)  διακοπή νερού από τις 8:30 το πρωί μέχρι τις 1:30  το μεσημέρι. Εκ της Δ.Ε.Υ.Α.Σ.

Διαβάστε Περισσότερα

ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ Τ.Κ. ΣΟΥΣΤΙΑΝΩΝ

Από την Δ.Ε.Υ.Α. Σπάρτης  ανακοινώνεται ότι λόγω καθαρισμού πηγών – δεξαμενών και δικτύων στην Τ.Κ Σουστιάνων της ΔΕ Μυστρά θα γίνει την Τετάρτη  (25-05-2022)  διακοπή νερού από τις 8:30 το πρωί μέχρι τις 1:30  το μεσημέρι. Εκ της Δ.Ε.Υ.Α.Σ.

Διαβάστε Περισσότερα

ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΤΚ ΤΡΥΠΗΣ

Από την Δ.Ε.Υ.Α. Σπάρτης  ανακοινώνεται ότι λόγω καθαρισμού πηγών – δεξαμενών και δικτύων στην Τ.Κ Τρύπης της ΔΕ Μυστρά θα γίνει αύριο Τρίτη (24-05-2022)  διακοπή νερού από τις 8:30 το πρωί μέχρι τις 1:30  το μεσημέρι. Εκ της Δ.Ε.Υ.Α.Σ.

Διαβάστε Περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από την Δ.Ε.Υ.Α. Σπάρτης  ανακοινώνεται ότι λόγω καθαρισμού πηγών – δεξαμενών και δικτύων στην Τ.Κ Λογγανίκου της ΔΕ Πελλάνας  θα γίνει αύριο Παρασκευή (20-05-2022)  διακοπή νερού από τις 9 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι.   Εκ της Δ.Ε.Υ.Α.Σ.

Διαβάστε Περισσότερα

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

Υπεγράφη    τη Δευτέρα 16/05/2022 στην Τρίπολη η Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της ΔΕΥΑΣ Σπάρτης για την εκτέλεση του έργου «Αγωγός υδροδότησης Αρχαιολογικού χώρου Μυστρά» Προϋπολογισμού     59.000  € . Το έργο θα υλοποιηθεί από την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Την εν λόγω προγραμματική σύμβαση υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου  Παναγιώτης Νίκας και εκ μέρους της ΔΕΥΑΣ η Αντιδήμαρχος Σπάρτης και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Γεωργία Δεδεδήμου παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Λακωνίας […]

Διαβάστε Περισσότερα

ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΟΔΟΣ ΚΥΠΡΟΥ

Ξεκίνησε σήμερα 17/05/2022 η ασφαλτόστρωση  της οδού Κύπρου  στα τμήματα όπου κατασκευάστηκε και ολοκληρώθηκε το δίκτυο Αποχέτευσης  Ομβρίων. Η ΔΕΥΑΣ με ίδιους πόρους μερίμνησε ώστε η αποκατάσταση της οδού  να μη γίνει μόνο στο σκάμμα της αποχέτευσης αλλά σε όλο το πλάτος του δρόμου. Η ΔΕΥΑΣ  εκφράζει τις ευχαριστίες της προς τους κατοίκους της περιοχής  επέμβασης για την υπομονή  που έδειξαν όλο αυτό τον διάστημα κατανοώντας τις δυσκολίες που προέκυψαν […]

Διαβάστε Περισσότερα