ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΤΚ ΠΕΛΛΑΝΑΣ

  Από την Δ.Ε.Υ.Α. Σπάρτης  ανακοινώνεται ότι λόγω καθαρισμού πηγών – δεξαμενών και δικτύων στην Τ.Κ. Πελλάνας θα γίνει διακοπή νερού σήμερα (Παρασκευή 30/6/2023)   από τις 8:30   το πρωί  έως τις  2:00  το  μεσημέρι.  

Διαβάστε Περισσότερα

ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΤΚ ΚΛΑΔΑ

  Από την Δ.Ε.Υ.Α. Σπάρτης  ανακοινώνεται ότι λόγω καθαρισμού πηγών – δεξαμενών και δικτύων στην Τ.Κ. Κλαδά θα γίνει διακοπή νερού την Τετάρτη 28/06/2023 από τις 8:30   το πρωί  έως τις  2:00  το  μεσημέρι.  

Διαβάστε Περισσότερα

ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ

  Από την Δ.Ε.Υ.Α. Σπάρτης  ανακοινώνεται ότι λόγω εργασιών της ΔΕΔΔΗΕ στην περιοχή της οδού Θερμοπυλών και μετατόπισης του δικτύου ύδρευσης θα γίνει σήμερα (23/06/2023) διακοπή νερού από τώρα και μέχρι τις 4 το απόγευμα  στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Λεωνίδου – Θερμοπυλών – Παλαιολόγου και Τριακοσίων  

Διαβάστε Περισσότερα

ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΣΤΟΝ ΟΙΚ ΚΟΚΚΙΝΟΡΑΧΗ

  Από την Δ.Ε.Υ.Α. Σπάρτης  ανακοινώνεται ότι λόγω καθαρισμού πηγών – δεξαμενών και δικτύων στον οικ ΚΟΚΚΙΝΟΡΑΧΗ θα γίνει διακοπή νερού την Παρασκευή  23/06/2023 από τις 8:30   το πρωί  έως τις  2:00  το  μεσημέρι.  

Διαβάστε Περισσότερα

ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΣΤΟΝ ΟΙΚ. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΤΚ ΜΥΣΤΡΑ

  Λόγω έκτακτης βλάβης του κεντρικού δικτύου ύδρευσης θα γίνει  διακοπή νερού σήμερα Τετάρτη 21/06/2023   στον οικ. Παλαιολόγιο της  Τ.Κ. Μυστρά  και μέχρις αποκατάστασης αυτής.

Διαβάστε Περισσότερα

ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΤΚ ΑΓΟΡΙΑΝΗΣ

  Από την Δ.Ε.Υ.Α. Σπάρτης  ανακοινώνεται ότι λόγω καθαρισμού πηγών – δεξαμενών και δικτύων στην   Τ.Κ. ΑΓΟΡΙΑΝΗΣ  θα γίνει διακοπή νερού την Τετάρτη  14/06/2023 από τις 8:30   το πρωί  έως τις  2:00  το  μεσημέρι.  

Διαβάστε Περισσότερα

Ολοκλήρωση συστήματος τηλεμετρίας ψηφιακών υδρομετρητών της Δ.Ε.Υ.Α. Σπάρτης

    Προκηρύχθηκε από την Δ.Ε.Υ.Α. Σπάρτης ο διαγωνισμός για το έργο «Ολοκλήρωση συστήματος τηλεμετρίας ψηφιακών υδρομετρητών της Δ.Ε.Υ.Α. Σπάρτης» προϋπολογισμού 6.134.366,80€,  το οποίο περιλαμβάνει: Προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία Δώδεκα Χιλιάδων Οκτακοσίων Εβδομήντα (12.870) Τοπικών Σταθμών Ελέγχου Κατανάλωσης (Τ.Σ.Ε.Κ.) για την παρακολούθηση όλων των κρισίμων παραμέτρων (κατανάλωση, ένδειξη διαρροής, θραύσης, διακοπής νερού, κακόβουλης ενέργειας κλπ) στις υδατοπαροχές των εσωτερικών δικτύων των ΔΕ Θεραπνών, Μυστρά, Οινούντος, Πελλάνας, Φάριδος και […]

Διαβάστε Περισσότερα

ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ – ΟΙΚ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙ (ΤΚ ΛΟΓΚΑΝΙΚΟΥ), ΟΙΚ. ΦΟΥΝΤΆΙΚΑ (ΤΚ ΑΓ ΚΩΝ/ΝΟΥ) ΚΑΙ ΤΚ ΠΑΡΟΡΙΟΥ

  Από την Δ.Ε.Υ.Α. Σπάρτης  ανακοινώνεται ότι λόγω καθαρισμού πηγών – δεξαμενών και δικτύων στον οικισμό Κυπαρίσσι (Τ.Κ. Λογκανίκου), στον οικισμό  Φουντάικα (Τ.Κ.. Αγ.Κων/νου) και στην Τ.Κ. ΠΑΡΟΡΙΟΥ θα γίνει διακοπή νερού την Πέμπτη  08/06/2023 από τις 8:30   το πρωί  έως τις  2:00  το  μεσημέρι.  

Διαβάστε Περισσότερα