ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΣΠΑΡΤΗΣ

Από την Δ.Ε.Υ.Α. Σπάρτης  ανακοινώνεται ότι  θα γίνει διακοπή νερού στην περιοχή της Αγίας Ειρήνης Σπάρτης  λόγω έκτακτης βλάβης και μέχρι την αποκατάσταση αυτής .  Εκ της Δ.Ε.Υ.Α.Σ.  

Διαβάστε Περισσότερα

ΛΕΛΟΓΙΣΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ ΝΕΡΟΥ

  Λόγω των παρατεταμένου καύσωνα αλλά και γενικά της θερινής περιόδου η  Δ.Ε.Υ.Α. Σπάρτης εφιστά την προσοχή προς όλους τους συμπολίτες – καταναλωτές να κάνουν λελογισμένη χρήση νερού και να αποφεύγουν την άσκοπη κατανάλωση. Η Τεχνική Υπηρεσία της ΔΕΥΑΣ είναι σε επιφυλακή προκειμένου να αντιμετωπιστούν άμεσα τα όποια προβλήματα παρουσιαστούν όμως και οι  συμπολίτες – καταναλωτές θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί  στην κατανάλωση νερού.  

Διαβάστε Περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗΣ

Το εργαστήριο της ΔΕΥΑ Σπάρτης ολοκλήρωσε επιτυχώς την επέκταση του Πεδίου Διαπίστευσης για 6 νέες παραμέτρους για τα νερά και τα λύματα. Το αξιοσημείωτο είναι ότι στο εργαστήριο της ΔΕΥΑ Σπάρτης εξετάζονται ετησίως πάνω από 1.000 δείγματα νερών και λυμάτων Παλιο ΕΠΕΔΝέο ΕΠΕΔ

Διαβάστε Περισσότερα

ΔΙΑΚΟΠΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΥ/ΔΕΥΑΣ

    Από την Δ.Ε.Υ.Α. Σπάρτης  ανακοινώνεται ότι λόγω εργασιών στο δίκτυο τηλεπικοινωνίας  της COSMOTE  δεν θα λειτουργούν τα τηλέφωνα της Τεχνικής Υπηρεσίας της ΔΕΥΑΣ για ένα τρίωρο σήμερα Πέμπτη 13-07-2023.  

Διαβάστε Περισσότερα

ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΤΚ ΠΑΡΟΡΙΟΥ

  Από την Δ.Ε.Υ.Α. Σπάρτης  ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη  (06/07/2023) λόγω εργασιών στο κεντρικό δίκτυο ύδρευσης θα γίνει διακοπή νερού από τις 9 το πρωί  έως τις 1 το μεσημέρι στην Τ.Κ. Παρορίου  

Διαβάστε Περισσότερα